الموافقة الامنية للسفر الى تركيا وشروط الحصول على التأشيرة

أنشرها:
ضع هنا شيفرة الاعلان الذي سيظهر تلقائياً في اعلى جميع التدوينات
من المهم قبل السفر او الهجرة الى اي دولة الموافقة الامنية للسفر وتركيا تحتاج الى موافقة امنية لدخول دولة تركيا الشقيقة وعليك اتباع هذة الشروط المذكورة ليتم الحصول على الموافقة الامنية والسفر الى تركيا بدون مشاكل هذة المعلومات متوفرة فقط على موقع مسافرون العرب مجاناً.

الموافقة الامنية للسفر الى تركيا
الموافقة الامنية للسفر الى تركيا

الموافقة الامنية للسفر الى تركيا

العمر من 18 لـ أربعين سنة ضروري تعمل قبول أمنية علشان تسافر تركيا بغض البصر عن مهنتك.

  • لو انت عندك وظيفة فى الباسبور بتعمل فيزا سياحة أو زيارة أو عمل وبعد كده تروح مجمع التحرر وتصور الفيزا والباسبور وبتستلمها عقب 3 ايام عمل وتكلفتها مقال جنيه ضروري تكون عارف اسم والدك خماسي وتاريخ ميلاده لأنهم بيطلبوهم منك هنالك.
  • لو انت مكتوب عندك فى الباسبور طالب أو حاصل على (درجة الشهادة الجامعية الأولى في او ليسانس أو دكتوراه) ضروري تكون نوع الفيزا زيارة مش سياحة علشان تعمل القبول التطلع، ولازم حاجز من تركيا يبعتلك إلتماس مترجمة وموثقة.
  • القبول التطلع بتستلمها في أعقاب 4 أيام وصلاحيتها شهرين من تاريخ الإستلام.
  • القبول التطلع صلاحيتها شهرين من تاريخ الإستلام.
  • العنوان : مكتب عدد 15 – مكتب ظابط الإتصال – الدور الأكبر – مجمع التحرر
  •  مجال الإعتاق – العاصمة المصرية القاهرة (أكثر قربا محطة مترو السادات).

الاوراق المطلوبة للسفر الى تركيا اون لاين

  • يكون معاك حجز فندق بالفترة اللى هتقعد فيها فى تركيا و مِقدار خمسين دولار يومياً.
  • تذاكر طيران ذهاب وعودة على Turkish Airlines ،Pegasus Airlines Onur Air ،Egypt Air، النقطة دي هامة بشكل كبير لأن فى طيران Alitalia شارتر بيطلع من جمهورية مصر العربية بس ده مش هينفع تسافر عليه لو انت معاك فيزا اون لاين.
  • باسبور صالح لفترة 6 أشهُر من تاريخ الدخول لتركيا.
  • سنك أدنى من عشرين سنة أو أضخم من 45 سنة، أو معاك فيزا أمريكا أو فيزا لأي جمهورية من دول الشنغن أو الملكة المتحدة او أيرلندا.
  • غاية السفر يكون السياحة أو الشغل.
  • بتدفع ضرائب الفيزا عشرين دولار عن (Mastercard/Visa/UnionPaycredit or debit card.) وبتستلم فيزا، صالحة لفترة 180 يوم إلا أن شرط الأقامة  أدنى من ثلاثين يوم فى تركيا، بتستلم الفيزا على الإيميل وتطبعها وتطلع بيها على مهبط الطائرات من غير متروح القنصلية وكمان من غير قبول أمنية لو سنك أدنى من 18 أو أضخم من 45 سنة.
ضع هنا شيفرة الاعلان الذي سيظهر تلقائياً في اسفل جميع التدوينات
أنشرها:

تركيا

Pالتعليقات:

0 التعليقات: